Staket

Smidesstaket som bidrar med trygghet

Kvalitetsstaket som höjer värdet på din fastighet

Ett staket höjer inte bara värdet på ditt hus utan ger även en känsla av trygghet och säkerhet. Hos oss hittar du måttanpassade lösningar och ett omfattande urval av staket i alla möjliga material och utföranden, inklusive smidesstaket.

Vi erbjuder ett brett spektrum av smidesstaket i både standardmodeller och anpassade utformningar.

Vårt sortiment av smidesstaket tilltalar en bred målgrupp, där vi levererar till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggföretag, arkitekter, båtföreningar med flera. Hos oss spelar det ingen roll om du är en stor eller liten kund – vi är här för att tillgodose alla dina staketbehov.

Bli uppringd

14 + 1 =

Eller slå oss en signal på: 0723-22 23 24

Därför ska du välja oss

Kvalitet går alltid först

Vi levererar endast smidesgrindar och staket av hög kvalitet, designade för skönhet, trygghet och säkerhet. Varje produkt är noga utvald och anpassad för att ha en lång livslängd.

Djup produktkunskap

Vi är specialister på anpassade lösningar. Vår kunskap omfattar allt från materialval till funktionella designlösningar, vilket säkerställer att du får den bästa produkten för ditt hem.

Kundvård & relation på riktigt

Personlig service är vår styrka. Från kostnadsfria hembesök till skräddarsydda installationer, vi bygger långsiktiga relationer och säkerställer att dina önskemål alltid står i centrum.

Produkter av högsta kvalitet anpassade för det nordiska klimatet

Våra produkter håller högsta kvalitet, särskilt anpassade för det tuffa nordiska klimatet. Våra smidesstaket är helt underhållsfria tack vare att vi varmgalvaniserar och pulverlackar allt vårt smide. Om du önskar en specifik färg kan vi anpassa lacken efter dina behov.

För dig som bor nära havet är det extra viktigt att vara uppmärksam på den korrosiva effekten av höga salthalter, som kan leda till rostangrepp. Det är här vårt rostskydd för smidesstaket kommer in i bilden, genom att erbjuda rätt typ av galvanisering.

Våra smidesräcken kommer varmgalvaniserade (doppade i galvaniseringsbad) och pulverlackade för utomhusbruk, perfekt anpassade för att stå emot det nordiska klimatets utmaningar.

Anpassade smidesstaket efter din vision

Våra smidesstaket kan anpassas i olika färgutföranden och mått för att perfekt matcha din vision och behov. Oavsett om du har en egen designidé eller önskar att anpassa staketet till en befintlig grind, kan vi skräddarsy en lösning för dig.

Om du dessutom vill att staketet ska harmoniera med andra element i din fastighet, som till exempel stuprör eller fönsterkarmar, erbjuder vi tjänsten att lackera staketet enligt dina specifika önskemål.

Optimala fästningslösningar för ditt staket

Det finns tre olika fästningsalternativ för montering av ditt staket: stolpfot, sidofäste eller nergjutning.

Vi erbjuder alla dessa fästningsalternativ och assisterar dig i valet av rätt lösning för just ditt staket, med fokus på säkerhet, kvalitet och estetik.

Våra standardmodeller av smidesstaket

Våra experter hjälper dig utifrån dina önskemål för att ta fram rätt sorts staket som passar just för dina behov.

Modell 1

Modell 2

Referensarbete för smidesstaket

Vår process

Från idé till färdig grind

Grindar & staket-specialistens helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i projektet. Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel. Vi hjälper dig från start till färdigt projekt!

1. Konsultation

Att diskutera dina behov och önskemål med en specialist kan underlätta valet av rätt lösning. Vi erbjuder information om vårt breda sortiment och stödjer dig i att utforska dina idéer och möjligheter, inklusive våra unika helhetslösningar med One Way-upplägg. Vid intresse bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

2. Inspektion & presentation

Vi utför mätningar, ger översikt och tips om lämpliga lösningar och produkter, och beaktar faktorer som utseende, grafisk form, mått, funktionalitet, komfort och säkerhet. Vi erbjuder också vägledning för att undvika missförstånd och säkerställa din tillfredsställelse, både före och efter leverans. All information om dina behov och önskemål presenteras tillsammans med en offert, inklusive ritningar/mallar.

3. Tillverkning & planering

Efter att underlaget och offerten godkänns börjar vi tillverkningen av din produkt. Detta inkluderar eventuell galvanisering och pulverlackering. Därefter planerar vi in datum för leverans och installation.

4. Montering & överlämning

Våra kunniga montörer och installatörer inleder nu arbetet. När projektet är slutfört genomför vi en noggrann kontroll, visar hur allt fungerar och erbjuder utbildning för användningen. Om ni har fler planerade projekt, låt oss veta!