Industri­stängsel

Vi utför montage av industristängstängsel

Rätt sorts industristängsel utifrån era krav, behov och säkerhet

Om ni står inför behovet av nytt industristängsel, eller är i processen att bygga en ny lokal eller fastighet som kräver skydd mot inbrott och obehöriga intrång, står vi redo att assistera er. Vi specialiserar oss på att ta fram rätt typ av industristängsel som uppfyller era specifika krav, behov och säkerhetsförväntningar.

Från det initiala planeringsstadiet till det färdigställda projektet, inklusive montage och installation, garanterar vi en smidig process och ett professionellt utfört arbete. Vi hjälper er att säkra er verksamhet med ett pålitligt och robust industristängsel, skräddarsytt för er säkerhet.

Bli uppringd

11 + 3 =

Eller slå oss en signal på: 0723-22 23 24

Därför ska du välja oss

Kvalitet går alltid först

Vi levererar endast smidesgrindar och staket av hög kvalitet, designade för skönhet, trygghet och säkerhet. Varje produkt är noga utvald och anpassad för att ha en lång livslängd.

Djup produktkunskap

Vi är specialister på anpassade lösningar. Vår kunskap omfattar allt från materialval till funktionella designlösningar, vilket säkerställer att du får den bästa produkten för ditt hem.

Kundvård & relation på riktigt

Personlig service är vår styrka. Från kostnadsfria hembesök till skräddarsydda installationer, vi bygger långsiktiga relationer och säkerställer att dina önskemål alltid står i centrum.

Anpassat industristängsel för dina behov

Vårt sortiment av industristängsel är skräddarsytt för att möta de kraven inom industriella miljöer för robust säkerhet och anpassningsbarhet. Välj mellan flera färgalternativ, inklusive olivgrön, mörkgrön, svart, eller den traditionella varmförzinkade finishen, för att matcha stängslet med din anläggning.

Våra industristängsel är tillgängliga i ett brett spektrum av höjder – från 800 mm till 3000 mm, alla med en maskstorlek på 50×50 mm. Detta ger flexibilitet att välja en höjd som bäst passar ditt områdes specifika skyddsbehov.

Vårt nät är varmförzinkat med en tjocklek på 36 mikrometer och finns i diametrarna 2,5 mm, 2,7 mm, eller 3,0 mm för ökad hållfasthet. För ytterligare skydd och hållbarhet erbjuder vi även varmförzinkat stål med en ytterligare plastbeläggning på 3,0/2,5 mm.

Industristängsel med grind

För att maximera säkerheten och effektiviteten i din industrimiljö är det viktigt att även tänka på tillträdeslösningar som kompletterar ditt industristängsel.

Att integrera en passande grindlösning, såsom en slaggrind eller skjutgrind, tillsammans med ett pålitligt passersystem, säkerställer en säker och smidig in- och utpassering för fordon och personal.

Vi erbjuder ett omfattande utbud av industrigrindar som är utformade för att möta olika behov och krav, från enkel åtkomst till avancerad säkerhetskontroll. Utforska vårt sortiment av industrigrindar för att hitta den perfekta kombinationen som uppfyller dina specifika säkerhetsbehov.

Olika sorter av industristängsel

Flätverksstängsel

Konstruktion

I Sverige består standardindustristängsel oftast av ett 2 meter högt flätverk, med en maskstorlek på 50×50 mm och en ståltrådstjocklek på 3 mm. Det finns dock situationer där specifika förhållanden och behov kan kräva justeringar av höjd, maskstorlek eller trådens tjocklek för att uppnå optimal säkerhet och funktion.

Ytbehandling

För att garantera industristängslets hållbarhet, tillverkas flätverket från varmförzinkad tråd, med alternativ för en ytterligare plastbeläggning genom sintring, vilket erbjuder ytterligare skydd mot korrosion. Standardutförandet inkluderar färger som varmförzinkad, mörkgrön, olivgrön eller svart, men stängslet kan även specialbeställas i andra färger efter önskemål.

Höjd och Överklättringsskydd

För att förstärka säkerheten ytterligare, monteras ofta tre rader taggtråd ovanpå det traditionella industristängslet, vilket resulterar i en total höjd på cirka 2.40 meter. Denna konfiguration uppfyller Försäkringsförbundets rekommendationer enligt Regler för mekaniskt inbrottsskydd SSF 200:4, vilket erbjuder ett effektivt skydd mot obehörigt intrång.

Panelstängsel

Konstruktion

Panelstängsel representerar en högre säkerhetsnivå jämfört med traditionella flätverksstängsel, främst på grund av dess robusta, svetsade konstruktion. Denna design minskar risken för åverkan betydligt och bidrar till en betydande livslängd. En typisk stålnätspanel i ett panelstängsel består av två horisontella trådar, var och en med en dimension på 6 mm, som är sammansvetsade med vertikala trådar på 5 mm. Denna struktur erbjuder både styrka och hållbarhet.

Ytbehandling

För att förlänga livslängden ytterligare genomgår stålnätspanelerna en process av varmförzinkning. Det finns också alternativet att först varmförzinka och sedan applicera en pulverlack på ytan. Panelstängslets standardfärger är varmförzinkat, mörkgrön, olivgrön, och svart, men det finns möjlighet att anpassa färgvalet efter individuella önskemål. Denna ytbehandlingsprocess garanterar inte bara en längre hållbarhet utan också ett estetiskt tilltalande utseende som kan anpassas för att matcha omgivningen.

Vår process

Grindar & staket-specialistens helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i projektet. Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel. Vi hjälper dig från start till färdigt projekt!

1. Konsultation

Att diskutera dina behov och önskemål med en specialist kan underlätta valet av rätt lösning. Vi erbjuder information om vårt breda sortiment och stödjer dig i att utforska dina idéer och möjligheter, inklusive våra unika helhetslösningar med One Way-upplägg. Vid intresse bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

2. Inspektion & presentation

Vi utför mätningar, ger översikt och tips om lämpliga lösningar och produkter, och beaktar faktorer som utseende, grafisk form, mått, funktionalitet, komfort och säkerhet. Vi erbjuder också vägledning för att undvika missförstånd och säkerställa din tillfredsställelse, både före och efter leverans. All information om dina behov och önskemål presenteras tillsammans med en offert, inklusive ritningar/mallar.

3. Tillverkning & planering

Efter att underlaget och offerten godkänns börjar vi tillverkningen av din produkt. Detta inkluderar eventuell galvanisering och pulverlackering. Därefter planerar vi in datum för leverans och installation.

4. Montering & överlämning

Våra kunniga montörer och installatörer inleder nu arbetet. När projektet är slutfört genomför vi en noggrann kontroll, visar hur allt fungerar och erbjuder utbildning för användningen. Om ni har fler planerade projekt, låt oss veta!