Industrigrindar

Grindar som skyddar din verksamhet

Industrigrindar för din verksamhet

Vi erbjuder vi ett omfattande urval av industrigrindar, anpassade för att möta just dina unika krav och behov. Vårt utbud inkluderar robusta skjutgrindar och slaggrindar, med möjlighet att lägga till motorpaket som ett värdefullt tillval. För ännu större säkerhet och bekvämlighet kan dessa grindar kompletteras med gånggrindar, vilket underlättar passagekontroll vid byggarbetsplatser och andra liknande miljöer.

Vi är här för att bistå er genom hela processen – från att definiera projektets omfattning till den slutliga monteringen, installationen, driftsättningen och det formella överlämnandet. Låt oss hjälpa er att identifiera och implementera den perfekta industrigrindlösningen som uppfyller era säkerhetskrav och effektiviserar er verksamhet.

Bli uppringd

6 + 1 =

Eller slå oss en signal på: 0723-22 23 24

Därför ska du välja oss

Kvalitet går alltid först

Vi levererar endast smidesgrindar och staket av hög kvalitet, designade för skönhet, trygghet och säkerhet. Varje produkt är noga utvald och anpassad för att ha en lång livslängd.

Djup produktkunskap

Vi är specialister på anpassade lösningar. Vår kunskap omfattar allt från materialval till funktionella designlösningar, vilket säkerställer att du får den bästa produkten för ditt hem.

Kundvård & relation på riktigt

Personlig service är vår styrka. Från kostnadsfria hembesök till skräddarsydda installationer, vi bygger långsiktiga relationer och säkerställer att dina önskemål alltid står i centrum.

Industrigrindar anpassade efter högt ställda krav

I verksamheter där säkerheten är prioriterad, är kraven på industrigrindar exceptionellt höga. Dessa grindar måste inte bara möta specifika, kundanpassade behov utan även integrera estetisk tilltalande design. Vi är medvetna om dessa aspekter och strävar efter att leverera en grindlösning som perfekt balanserar funktion med form.

Vårt breda utbud av industrigrindar inkluderar både slaggrindar och skjutgrindar, designade för att tillgodose de högt ställda kraven i säkerhetskänsliga miljöer. För att möjliggöra en högre grad av anpassning och bekvämlighet, erbjuder vi även möjligheten att utrusta din valda grind med automatik och motorstyrning. 

Motorstyrning av din industrigrind

Vi erbjuder ett brett urval av grindmotorer för både din skjut- och slaggrind, anpassade efter just era behov och önskemål.

För att fullända er grindlösning, kompletterar vi med den kringutrustning som bäst matchar hur ni önskar styra och använda er grind. Dessutom står vi redo att utföra både installation och driftsättning, för att säkerställa att allt fungerar smidigt från dag ett.

Smarta lösningar för varje industrigrind

Varje anläggning är unik, med särskilda faktorer som bör beaktas. Till exempel, om du behöver en grind för lastbilspassage, är det viktigt att dimensionera grinden tillräckligt stor för att minimera risken för olyckor. 

Det är även värt att fundera över huruvida grinden ska vara öppen under specifika tider under dygnet. En sådan funktion kan enkelt hanteras genom att integrera automatik i din grindlösning. Vi står redo att assistera dig i processen att skräddarsy en grind som inte bara möter utan överträffar dina förväntningar, och ser till att den är perfekt anpassad efter din anläggnings behov.

Vår process

Grindar & staket-specialistens helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i projektet. Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel. Vi hjälper dig från start till färdigt projekt!

1. Konsultation

Att diskutera dina behov och önskemål med en specialist kan underlätta valet av rätt lösning. Vi erbjuder information om vårt breda sortiment och stödjer dig i att utforska dina idéer och möjligheter, inklusive våra unika helhetslösningar med One Way-upplägg. Vid intresse bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

2. Inspektion & presentation

Vi utför mätningar, ger översikt och tips om lämpliga lösningar och produkter, och beaktar faktorer som utseende, grafisk form, mått, funktionalitet, komfort och säkerhet. Vi erbjuder också vägledning för att undvika missförstånd och säkerställa din tillfredsställelse, både före och efter leverans. All information om dina behov och önskemål presenteras tillsammans med en offert, inklusive ritningar/mallar.

3. Tillverkning & planering

Efter att underlaget och offerten godkänns börjar vi tillverkningen av din produkt. Detta inkluderar eventuell galvanisering och pulverlackering. Därefter planerar vi in datum för leverans och installation.

4. Montering & överlämning

Våra kunniga montörer och installatörer inleder nu arbetet. När projektet är slutfört genomför vi en noggrann kontroll, visar hur allt fungerar och erbjuder utbildning för användningen. Om ni har fler planerade projekt, låt oss veta!