Grindstolpar

Elegant inramning av din grind

Robusta grindstolpar i granit, betong & sten

Försköna din uppfart eller entré med stilfulla grindstolpar. Välj att installera din smides- eller aluminiumgrind mellan robusta stolpar av granit, betong eller sten för att ge din entré eller trädgård en känsla av elegans utan att kompromissa med hållbarhet och säkerhet.

Att kröna din entré med våra vackra grindstolpar i granit, ett material känt för sin hållbarhet och förmåga att åldras med bibehållen skönhet, bidrar inte bara till en estetiskt tilltalande omgivning utan även till en tydlig och välkomnande entré. Grindstolparna adderar en distinkt känsla av stil och klass, vilket uppskattas både av bostadsinnehavaren och besökarna.

Vårt utbud inkluderar även speciellt anpassade och kvalitetstestade motorer designade för installation i både granit- och stenstolpar, perfekt för dig som önskar en motorstyrd grind integrerad med dina granit- eller stenstolpar.

Bli uppringd

9 + 12 =

Eller slå oss en signal på: 0723-22 23 24

Därför ska du välja oss

Kvalitet går alltid först

Vi levererar endast smidesgrindar och staket av hög kvalitet, designade för skönhet, trygghet och säkerhet. Varje produkt är noga utvald och anpassad för att ha en lång livslängd.

Djup produktkunskap

Vi är specialister på anpassade lösningar. Vår kunskap omfattar allt från materialval till funktionella designlösningar, vilket säkerställer att du får den bästa produkten för ditt hem.

Kundvård & relation på riktigt

Personlig service är vår styrka. Från kostnadsfria hembesök till skräddarsydda installationer, vi bygger långsiktiga relationer och säkerställer att dina önskemål alltid står i centrum.

Grindstolpar i olika material och utföranden

Granitstolpar

Granit är material som utstrålar naturlig elegans och hållbarhet. Granit är känt för sin förmåga att stå emot väder och vind, vilket gör det till ett utmärkt val för dig som söker en långsiktig lösning för dina grindstolpar. Dessa stolpar är perfekta för att skapa en lyxig och välkomnande entré till din fastighet eller som en ståtlig avgränsning längs din uppfart.

Granitstolpar passar dig som värderar estetik lika högt som funktion. De är perfekta för både privatpersoner och företag som önskar förmedla en känsla av kvalitet och beständighet.

Stenstolpar

Stenstolpar erbjuder en rustik charm och stark karaktär till din utomhusmiljö. Sten som material bidrar med en unik textur och varierande färgskalor, vilket gör varje stolpe unik. Dessutom är stenstolpar extremt hållbara och blir enkelt en natulig del av miljön de installeras i.

Stenstolpar är perfekta för den som uppskattar naturliga material och önskar en grind som smälter in vackert i omgivningen. 

Betongstolpar

Vi gjuter betongstolpar efter önskemål, vilket ger en flexibel lösning anpassad till varje unikt projekt. Betongstolpar erbjuder en modern look med enastående styrka och hållbarhet. De är lätta att anpassa och kan designas för att matcha eller komplettera befintlig arkitektur.

Betongstolpar passar bäst för dig som prioriterar säkerhet och en strömlinjeformad design.

Rätt beslag och fästen för dina grindstolpar

För att säkerställa att din grind inte bara är säker och hållbar utan också estetiskt tilltalande, erbjuder vi ett brett utbud av stilrena, justerbara och användarvänliga montagefästen, gångjärn och beslag. Dessa är särskilt utformade för montage av grindar i granit- och stenstolpar, och vi tillhandahåller även specialanpassade motorer och motorfästen som är kvalitetssäkrade för användning med dessa material.

Gångjärnsplatta

Vår gångjärnsplatta är idealisk för montering i situationer där stolpen har en jämn och rak yta, såsom betong, trä, stålstolpar eller direkt mot en fasad. Dessa fästen har vanligtvis en mässingliknande finish men kan anpassas till andra färger efter önskemål, inklusive varmförzinkat eller galvaniserat utseende. Tack vare att alla våra gångjärn är justerbara, erbjuder de flexibilitet om marken rör sig, vilket gör det enkelt att åter justera grindbladen till en korrekt position.

Intappningsfäste

För situationer där stolpen har en ojämn yta, eller om en osynlig montering önskas, är vårt intappningsfäste det perfekta valet. Dessa fästen är särskilt lämpliga för granitstolpar och kommer, likt gångjärnsplattan, vanligtvis i en mässingliknande finish men kan även anpassas till andra färger, såsom varmförzinkat eller valfri kulör. Liksom våra övriga gångjärn är även intappningsfästena justerbara för att enkelt kunna korrigera grindbladen vid behov.

Vår process

Från idé till färdigt räcke

Grindar & staket-specialistens helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i projektet. Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel. Vi hjälper dig från start till färdigt projekt!

1. Konsultation

Att diskutera dina behov och önskemål med en specialist kan underlätta valet av rätt lösning. Vi erbjuder information om vårt breda sortiment och stödjer dig i att utforska dina idéer och möjligheter, inklusive våra unika helhetslösningar med One Way-upplägg. Vid intresse bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

2. Inspektion & presentation

Vi utför mätningar, ger översikt och tips om lämpliga lösningar och produkter, och beaktar faktorer som utseende, grafisk form, mått, funktionalitet, komfort och säkerhet. Vi erbjuder också vägledning för att undvika missförstånd och säkerställa din tillfredsställelse, både före och efter leverans. All information om dina behov och önskemål presenteras tillsammans med en offert, inklusive ritningar/mallar.

3. Tillverkning & planering

Efter att underlaget och offerten godkänns börjar vi tillverkningen av din produkt. Detta inkluderar eventuell galvanisering och pulverlackering. Därefter planerar vi in datum för leverans och installation.

4. Montering & överlämning

Våra kunniga montörer och installatörer inleder nu arbetet. När projektet är slutfört genomför vi en noggrann kontroll, visar hur allt fungerar och erbjuder utbildning för användningen. Om ni har fler planerade projekt, låt oss veta!