Villastängsel

Stängsel som skyddar din villa

Skapa trygghet och stil med villastängsel av toppkvalitet!

Att installera ett stängsel runt ditt hus är ett utmärkt sätt att inte bara öka säkerheten för dina barn och husdjur men också för att förbättra det övergripande värdet av din fastighet.

Vi förstår vi betydelsen av både säkerhet och funktion när det kommer till ditt hems inägnad.

Varje stängselalternativ är tillverkat för att stå emot det nordiska klimatet, vilket garanterar att ditt stängsel inte bara är säkert när det installeras utan fortsätter att vara det år efter år. Låt oss hjälpa dig att skapa en säker och estetiskt tilltalande utomhusmiljö med vårt breda sortiment av stängselalternativ för villor.

Bli uppringd

5 + 6 =

Eller slå oss en signal på: 0723-22 23 24

Därför ska du välja oss

Kvalitet går alltid först

Vi levererar endast smidesgrindar och staket av hög kvalitet, designade för skönhet, trygghet och säkerhet. Varje produkt är noga utvald och anpassad för att ha en lång livslängd.

Djup produktkunskap

Vi är specialister på anpassade lösningar. Vår kunskap omfattar allt från materialval till funktionella designlösningar, vilket säkerställer att du får den bästa produkten för ditt hem.

Kundvård & relation på riktigt

Personlig service är vår styrka. Från kostnadsfria hembesök till skräddarsydda installationer, vi bygger långsiktiga relationer och säkerställer att dina önskemål alltid står i centrum.

Anpassa villastängslet efter dina behov

Vårt sortiment av stängsel erbjuder en mångsidighet som möter varje unikt behov och designpreferens. Du kan välja mellan flera färgalternativ som inkluderar olivgrön, mörkgrön, svart, samt den klassiska varmförzinkade finishen. Dessa färgval ger dig möjlighet att perfekt matcha stängslet med din fastighets estetik eller skapa en önskad kontrast som kompletterar din trädgårdsmiljö.

När det gäller mått, har vi en stor flexibilitet för att säkerställa att ditt stängsel passar just ditt behov. Våra stängsel är tillgängliga i en rad olika höjder från 800 mm upp till 3000 mm, med maskstorlek på 50×50 mm. Detta ger dig möjlighet att välja den perfekta höjden för ditt säkerhets- eller privatlivsbehov.

Nätet är tillverkat av varmförzinkat stål med en tjocklek på 36 mikrometer och en tråddiameter som varierar mellan 2,5 mm, 2,7 mm och 3,0 mm. För extra hållbarhet och estetik erbjuder vi även alternativet med varmförzinkat stål som är ytterligare förstärkt med en plastbeläggning på 3,0/2,5 mm.

Villastängsel i alla markförhållanden

Oavsett om ditt stängsel behöver monteras i en gräsmatta, bredvid ett träd med ett omfattande rotsystem, direkt på berg, över ojämn mark, eller i områden fyllda med sprängsten, kan du känna dig trygg i dina planer. Vi har erfarenheten och de rätta monteringsfästena för att hantera alla typer av markförhållanden. Med vår expertis säkerställer vi att ditt stängsel installeras korrekt och hållbart, oavsett de utmaningar som din specifika terräng kan presentera.

Komplettera ditt stängsel med en smidesgrind eller vanlig villagrind

Villagrindar

Smidesgrindar

Smedsbro

Aspeboda

Pilbo

Hovgården

Nyckelby

Vår process

Från idé till färdig grind

Grindar & staket-specialistens helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i projektet. Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel. Vi hjälper dig från start till färdigt projekt!

1. Konsultation

Att diskutera dina behov och önskemål med en specialist kan underlätta valet av rätt lösning. Vi erbjuder information om vårt breda sortiment och stödjer dig i att utforska dina idéer och möjligheter, inklusive våra unika helhetslösningar med One Way-upplägg. Vid intresse bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

2. Inspektion & presentation

Vi utför mätningar, ger översikt och tips om lämpliga lösningar och produkter, och beaktar faktorer som utseende, grafisk form, mått, funktionalitet, komfort och säkerhet. Vi erbjuder också vägledning för att undvika missförstånd och säkerställa din tillfredsställelse, både före och efter leverans. All information om dina behov och önskemål presenteras tillsammans med en offert, inklusive ritningar/mallar.

3. Tillverkning & planering

Efter att underlaget och offerten godkänns börjar vi tillverkningen av din produkt. Detta inkluderar eventuell galvanisering och pulverlackering. Därefter planerar vi in datum för leverans och installation.

4. Montering & överlämning

Våra kunniga montörer och installatörer inleder nu arbetet. När projektet är slutfört genomför vi en noggrann kontroll, visar hur allt fungerar och erbjuder utbildning för användningen. Om ni har fler planerade projekt, låt oss veta!