Vägbommar

Ett brett sortiment av kvalitetsbommar

Utforska vårt omfattande sortiment av vägbommar

Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsbommar som möter de flesta olika behov och krav. Oavsett om du är ute efter en enkel motorstyrd vägbom, en praktisk parkeringsbom, en extra snabb trafikbom, eller en 12 meter lång bilbom så har vi alternativen för dig.

Våra vägbommar kan hjälpa många olika verksamheter inklusive industri, fastighetsförvaltning, campingplatser, båtföreningar, bostadsrättsföreningar, parkeringsanläggningar, vägföreningar, restauranger och många fler.

Vänd dig till oss för att hitta den perfekta lösningen som matchar just din verksamhets specifika behov. Med vårt breda urval av kvalitetsbommar kan du vara säker på att hitta en lösning som uppfyller dina krav.

Bli uppringd

10 + 3 =

Eller slå oss en signal på: 0723-22 23 24

Därför ska du välja oss

Kvalitet går alltid först

Vi levererar endast smidesgrindar och staket av hög kvalitet, designade för skönhet, trygghet och säkerhet. Varje produkt är noga utvald och anpassad för att ha en lång livslängd.

Djup produktkunskap

Vi är specialister på anpassade lösningar. Vår kunskap omfattar allt från materialval till funktionella designlösningar, vilket säkerställer att du får den bästa produkten för ditt hem.

Kundvård & relation på riktigt

Personlig service är vår styrka. Från kostnadsfria hembesök till skräddarsydda installationer, vi bygger långsiktiga relationer och säkerställer att dina önskemål alltid står i centrum.

Vägbommar byggda för en bättre livslängd

Våra vägbommar är utformade med en mycket god hållbarhet och kvalitet. Bommarna är tillverkade från kraftig aluminium för bomhuset och själva bommarna, samt stål för drivutrustningen och fästen. Detta resulterar i en produkten som inte bara står emot tidens prövningar men även motstår vandalism på ett effektivt sätt.

Vägbommar av kvalitet till rätt pris

Vägbommar är ett självklart val för att kontrollera tillträdet till enskilda vägar, skogsvägar och industriområden.

Genom att kombinera hög kvalitet med konkurrenskraftiga priser erbjuder vi vägbommar som möter dina behov utan att kompromissa med budgeten. Välj våra vägbommar för en pålitlig, säker och kostnadseffektiv lösning som är skräddarsydd för att möta de unika kraven i din verksamhet eller på din fastighet.

Säker bomstyrning

Vi erbjuder skräddarsydda säkerhetslösningar och flexibla styrningsalternativ för din vägbom.

Tillsammans med dig tar vi fram och implementerar den rätta säkerhetsnivån för din specifika situation. Detta kan innefatta allt från avancerade fotoceller och slingdetektorer till trafikljus och inbyggd bombelysning för ökad synlighet.

För att komplettera detta erbjuder vi en rad olika styralternativ för din vägbom, inklusive fjärrkontroll, kodlås, GSM/telefonstyrning och app-styrning. Dessa alternativ ger dig möjlighet att anpassa kontrollen över din vägbom efter dina behov, oavsett om det gäller att ge åtkomst på distans eller att möjliggöra säker passage för flera användare.

Vår process

Från idé till färdig vägbom

Grindar & staket-specialistens helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i projektet. Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel. Vi hjälper dig från start till färdigt projekt!

1. Konsultation

Att diskutera dina behov och önskemål med en specialist kan underlätta valet av rätt lösning. Vi erbjuder information om vårt breda sortiment och stödjer dig i att utforska dina idéer och möjligheter, inklusive våra unika helhetslösningar med One Way-upplägg. Vid intresse bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

2. Inspektion & presentation

Vi utför mätningar, ger översikt och tips om lämpliga lösningar och produkter, och beaktar faktorer som utseende, grafisk form, mått, funktionalitet, komfort och säkerhet. Vi erbjuder också vägledning för att undvika missförstånd och säkerställa din tillfredsställelse, både före och efter leverans. All information om dina behov och önskemål presenteras tillsammans med en offert, inklusive ritningar/mallar.

3. Tillverkning & planering

Efter att underlaget och offerten godkänns börjar vi tillverkningen av din produkt. Detta inkluderar eventuell galvanisering och pulverlackering. Därefter planerar vi in datum för leverans och installation.

4. Montering & överlämning

Våra kunniga montörer och installatörer inleder nu arbetet. När projektet är slutfört genomför vi en noggrann kontroll, visar hur allt fungerar och erbjuder utbildning för användningen. Om ni har fler planerade projekt, låt oss veta!