Trägrindar i aluminium

Eleganta trägrindsimitationer

Underhållsfria trägrindar i aluminium

Om du funderar på att skaffa en trägrind bör du tänka på att de kräver regelbundet underhåll och ofta börjar “hänga” efter bara något år.

Men oroa dig inte, vi har den perfekta lösningen för dig!

I vårt sortiment erbjuder vi klassiska trägrindsimitationer tillverkade i aluminium. Detta ger dig en grind som inte bara har en avsevärt längre livslängd jämfört med traditionella trägrindar, men också utan extra kostnad.

Bli uppringd

13 + 6 =

Eller slå oss en signal på: 0723-22 23 24

Därför ska du välja oss

Kvalitet går alltid först

Vi levererar endast smidesgrindar och staket av hög kvalitet, designade för skönhet, trygghet och säkerhet. Varje produkt är noga utvald och anpassad för att ha en lång livslängd.

Djup produktkunskap

Vi är specialister på anpassade lösningar. Vår kunskap omfattar allt från materialval till funktionella designlösningar, vilket säkerställer att du får den bästa produkten för ditt hem.

Kundvård & relation på riktigt

Personlig service är vår styrka. Från kostnadsfria hembesök till skräddarsydda installationer, vi bygger långsiktiga relationer och säkerställer att dina önskemål alltid står i centrum.

Fördelarna med aluminiumgrindar

När du väljer en underhållsfri trägrind i aluminium slipper du spendera dina soliga sommardagar på att måla om. Denna typ av grind behöver bara spolas av med vattenslangen för att hållas ren. Den kan enkelt monteras på antingen befintliga stolpar eller nya, och ser ut som ny år efter år. Du har även flexibiliteten att välja mellan en grind med motorstyrning, som erbjuder olika styrningsalternativ, eller en manuell modell. Dessutom erbjuder vi gånggrindar och staket i samma utförande.

Vår helhetslösning för trägrindar i aluminium

Vår helhetslösning gör att du kan välja oss som din enda leverantör för hela installationen. Vi tar hand om allt från den första skissen till den färdiga installationen, professionellt och punktligt, allt till ett fast pris enligt offert.

Vårt engagemang för kvalitet, produktkunskap och kundvård säkerställer att ditt grindprojekt genomförs smidigt, inom utsatt tidsram och exakt enligt den fastställda offerten. Detta betyder att du slipper problemet med att hantera flera olika leverantörer som kanske lägger skulden på varandra om något inte blir som planerat.

Våra standardmodeller av aluminiumgrindar

Våra experter hjälper dig utifrån dina önskemål för att ta fram rätt sorts aluminiumgrind som passar just för ditt hem.

Ulfshyttan

Duvnäs

Referensarbete för trägrindar i aluminium

Vår process

Från idé till färdig grind

Grindar & staket-specialistens helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i projektet. Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel. Vi hjälper dig från start till färdigt projekt!

1. Konsultation

Att diskutera dina behov och önskemål med en specialist kan underlätta valet av rätt lösning. Vi erbjuder information om vårt breda sortiment och stödjer dig i att utforska dina idéer och möjligheter, inklusive våra unika helhetslösningar med One Way-upplägg. Vid intresse bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

2. Inspektion & presentation

Vi utför mätningar, ger översikt och tips om lämpliga lösningar och produkter, och beaktar faktorer som utseende, grafisk form, mått, funktionalitet, komfort och säkerhet. Vi erbjuder också vägledning för att undvika missförstånd och säkerställa din tillfredsställelse, både före och efter leverans. All information om dina behov och önskemål presenteras tillsammans med en offert, inklusive ritningar/mallar.

3. Tillverkning & planering

Efter att underlaget och offerten godkänns börjar vi tillverkningen av din produkt. Detta inkluderar eventuell galvanisering och pulverlackering. Därefter planerar vi in datum för leverans och installation.

4. Montering & överlämning

Våra kunniga montörer och installatörer inleder nu arbetet. När projektet är slutfört genomför vi en noggrann kontroll, visar hur allt fungerar och erbjuder utbildning för användningen. Om ni har fler planerade projekt, låt oss veta!