Smides­grindar

Eleganta smidda grindar

Smidesgrindar som får dina gäster förundras och imponeras av din eleganta entré!

Med våra smidesgrindar välkomnar du dina vänner och bekanta med ett varmt och elegant mottagande, men stänger lika smidigt ute de ovälkomna gästerna.

Smidesgrindar höjer värdet på ditt hus och ger dig en trygg & säker inramning. Vi erbjuder måttanpassade grindar i olika utifrån dina önskemål.

I vårt sortiment av smidesgrindar finner du grindar formgivna efter några svenska klassiker.

Man kan både få sin smidesgrind som enkel, dubbelgrind eller skjutgrind.

Bli uppringd

7 + 3 =

Eller slå oss en signal på: 0723-22 23 24

Därför ska du välja oss

Kvalitet går alltid först

Vi levererar endast smidesgrindar och staket av hög kvalitet, designade för skönhet, trygghet och säkerhet. Varje produkt är noga utvald och anpassad för att ha en lång livslängd.

Djup produktkunskap

Vi är specialister på anpassade lösningar. Vår kunskap omfattar allt från materialval till funktionella designlösningar, vilket säkerställer att du får den bästa produkten för ditt hem.

Kundvård & relation på riktigt

Personlig service är vår styrka. Från kostnadsfria hembesök till skräddarsydda installationer, vi bygger långsiktiga relationer och säkerställer att dina önskemål alltid står i centrum.

Kvalitetsgrindar anpassade efter det nordiska klimatet

Våra smidesgrindar är av högsta kvalitet och anpassade efter det nordiska klimatet! Produkterna är underhållsfria.

Bor du nära havet? Då är det väldigt viktigt att tänka på de höga salthalterna som lägger sig och angriper, som medför rostangrepp. Tänk då på ditt rostskydd till din smidesgrind att du får din grind rätt galvniserat utförande. Hos oss får du din smidesgrind varmgalvniserad (doppad i galv) och pulverlackad för utomhusbruk anpassad efter det nordiska klimatet.

Är du ute efter en speciell färg så lackar vi efter ditt önskemål.

Motorstyrd eller manuell grind

Med en grindmotor behöver du inte längre stiga ur bilen för att öppna grinden. Istället kan du bekvämt sitta kvar, trycka på fjärrkontrollen och titta på när grinden öppnas. Det är dock viktigt att notera att vissa grindmotorer som säljs i Sverige inte är anpassade för det svenska klimatet, utan snarare för varmare förhållanden i södra Europa, vilket kan resultera i en osäker grindöppnare. I vårt sortiment hittar du däremot grindöppnare som är utformade för både slaggrindar och skjutgrindar, specifikt anpassade för de utmaningar vårt klimat för med sig.

Vi erbjuder ett brett utbud av grindmotorer som är utvecklade för att möta olika krav baserade på grindens modell, position, dimension/storlek på grindstolpar, och val av material för stolparna. Med vår erfarenhet och det breda sortimentet, ser vi till att du får en grindmotor som passar perfekt för din specifika grindlösning. Oavsett om du föredrar en grind som är manuellt eller motorstyrt användbar, har vi alternativen för dig. Och om du väljer en manuell grind från början, kan du alltid uppgradera med motorstyrning senare när du önskar.

Vår helhetslösning för smidesgrindar

Våra helhetslösningar innebär att du får allt du behöver för din installation från en enda leverantör. Vi tar hand om hela processen, från den första skissen till den färdiga installationen, på ett professionellt sätt, inom utsatt tid och enligt en fast offert. Detta betyder att du slipper problemet med att hantera flera olika leverantörer som kanske lägger skulden på varandra om något inte blir som planerat.

Olika typer av smidesgrindar

Våra experter hjälper dig utifrån dina önskemål för att ta fram rätt sorts smidesgrind som passar just för ditt hem.

Smedsbro

Aspeboda

Pilbo

Hovgården

Nyckelby

Referensarbete för smidesgrindar

Vår process

Från idé till färdig grind

Grindar & staket-specialistens helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i projektet. Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel. Vi hjälper dig från start till färdigt projekt!

1. Konsultation

Att diskutera dina behov och önskemål med en specialist kan underlätta valet av rätt lösning. Vi erbjuder information om vårt breda sortiment och stödjer dig i att utforska dina idéer och möjligheter, inklusive våra unika helhetslösningar med One Way-upplägg. Vid intresse bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

2. Inspektion & presentation

Vi utför mätningar, ger översikt och tips om lämpliga lösningar och produkter, och beaktar faktorer som utseende, grafisk form, mått, funktionalitet, komfort och säkerhet. Vi erbjuder också vägledning för att undvika missförstånd och säkerställa din tillfredsställelse, både före och efter leverans. All information om dina behov och önskemål presenteras tillsammans med en offert, inklusive ritningar/mallar.

3. Tillverkning & planering

Efter att underlaget och offerten godkänns börjar vi tillverkningen av din produkt. Detta inkluderar eventuell galvanisering och pulverlackering. Därefter planerar vi in datum för leverans och installation.

4. Montering & överlämning

Våra kunniga montörer och installatörer inleder nu arbetet. När projektet är slutfört genomför vi en noggrann kontroll, visar hur allt fungerar och erbjuder utbildning för användningen. Om ni har fler planerade projekt, låt oss veta!