Räcken

En trygg och säker inramning av din balkong, altan eller trappa

Brett anpassat sortiment av räcken i högsta kvalitet

Ett välutformat räcke kan både höja värdet på ditt hus och bidra till en ökad känsla av trygghet och säkerhet.

Hos oss hittar du måttanpassade lösningar och en mängd olika räckestyper, från klassiskt smidesräcke till olika materialval för alla tänkbara användningsområden som balkongräcken, altanräcken, trappräcken, och fallskydd.

Vi erbjuder ett brett urval av standardmodeller samtidigt som vi kan skräddarsy lösningar som möter just dina specifika behov och önskemål. Vårt utbud av räcken är avsett för en bred målgrupp, inklusive privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggföretag, arkitekter och båtföreningar.

Vi är övertygade om att ingen kund är för stor eller för liten för att ta del av våra tjänster. Kontakta oss idag!

Bli uppringd

5 + 4 =

Eller slå oss en signal på: 0723-22 23 24

Därför ska du välja oss

Kvalitet går alltid först

Vi levererar endast smidesgrindar och staket av hög kvalitet, designade för skönhet, trygghet och säkerhet. Varje produkt är noga utvald och anpassad för att ha en lång livslängd.

Djup produktkunskap

Vi är specialister på anpassade lösningar. Vår kunskap omfattar allt från materialval till funktionella designlösningar, vilket säkerställer att du får den bästa produkten för ditt hem.

Kundvård & relation på riktigt

Personlig service är vår styrka. Från kostnadsfria hembesök till skräddarsydda installationer, vi bygger långsiktiga relationer och säkerställer att dina önskemål alltid står i centrum.

Räcken anpassade för det nordiska klimatet

Våra produkter håller högsta kvalitet och är särskilt anpassade för att stå emot det nordiska klimatets utmaningar. Våra räcken är helt underhållsfria tack vare vår process där vi varmgalvaniserar och pulverlackar smidet, vilket skyddar mot rost och förlänger livslängden.

Om du söker ett räcke i en unik färg, erbjuder vi även tjänsten att lacka det enligt dina specifika önskemål. Detta ger dig möjligheten att personifiera ditt räcke så att det matchar ditt hem perfekt.

För dig som bor i kustområden är det extra viktigt att vara medveten om risken för rostangrepp på grund av höga salthalter. Våra räcken behandlas med både varmgalvanisering och pulverlackering, ett skydd som är speciellt framtaget för att tåla tuffa förhållanden, inklusive salt och fukt. Med våra räcken kan du vara säker på att få en lösning som inte bara är vacker och personlig, utan också hållbar och anpassad för det nordiska klimatet.

Perfekta räcken anpassade för dig

Våra räcken erbjuds i en mängd olika färgutföranden och mått för att passa just dina behov.

Oavsett om du har en unik designidé eller behöver anpassa ditt räcke till en befintlig grind, står vi redo att förverkliga dina visioner. För oss är inget omöjligt – vi är här för att skräddarsy din perfekta lösning.

Monteringsalternativ för ditt nya räcke

För montering av ditt räcke erbjuder vi tre alternativ för fästning: stolpfot, sidofäste och nergjutning.

Vi tillhandahåller samtliga alternativ och guidar dig till den bästa lösningen för ditt specifika räcke, allt för att garantera optimal säkerhet, högsta kvalitet och ett estetiskt tilltalande utseende.

Modeller av räcken

Våra experter hjälper dig utifrån dina önskemål för att ta fram rätt sorts räcken som passar just för dina behov.

Modell 1

Modell 2

Räcke 1

Räcke 2

Räcken för olika användningsområden

Balkongräcken

När det gäller att försköna och säkra din balkong är våra balkongräcken det perfekta valet.

Vi specialiserar oss på att designa, tillverka och installera skräddarsydda balkongräcken som inte bara höjer estetiken på din fastighet utan också erbjuder robust säkerhet och hållbarhet.

Vi arbetar noggrant med dig för att skapa en lösning som perfekt kompletterar din balkong, oavsett dess storlek eller stil.

Altanräcken

Altanräcken spelar en avgörande roll i att skapa en säker och inbjudande utomhusmiljö.

Vi erbjuder ett brett utbud av altanräcken som kombinerar säkerhet med sofistikerad design. Våra altanräcken är tillverkade av högkvalitativa material som tål de nordiska väderförhållandena och behåller sitt utseende år efter år.

Låt oss hjälpa dig att välja och installera det perfekta räcket för din altan, så att du kan njuta av din utomhusyta med full sinnesro.

Trappräcken

Säkerheten är avgörande när det gäller trappor, och ett välutformat trappräcke är nyckeln till detta.

Vårt utbud av trappräcken är både funktionellt och estetiskt tilltalande, designat för att passa in i och förhöja utseendet på ditt hem eller din kommersiella fastighet.

Vi tar oss an projekt av alla storlekar, från små inomhustrappor till större utomhustrappor, och ser till att varje installation uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna samtidigt som det estetiska värdet maximeras.

Vår process

Från idé till färdigt räcke

Grindar & staket-specialistens helhetslösningar innebär att du kan välja en enda leverantör av allt som ska ingå i projektet. Du behöver därför inte krångla med olika leverantörer som sedan skyller på varandra om det blir fel. Vi hjälper dig från start till färdigt projekt!

1. Konsultation

Att diskutera dina behov och önskemål med en specialist kan underlätta valet av rätt lösning. Vi erbjuder information om vårt breda sortiment och stödjer dig i att utforska dina idéer och möjligheter, inklusive våra unika helhetslösningar med One Way-upplägg. Vid intresse bokar vi ett kostnadsfritt hembesök.

2. Inspektion & presentation

Vi utför mätningar, ger översikt och tips om lämpliga lösningar och produkter, och beaktar faktorer som utseende, grafisk form, mått, funktionalitet, komfort och säkerhet. Vi erbjuder också vägledning för att undvika missförstånd och säkerställa din tillfredsställelse, både före och efter leverans. All information om dina behov och önskemål presenteras tillsammans med en offert, inklusive ritningar/mallar.

3. Tillverkning & planering

Efter att underlaget och offerten godkänns börjar vi tillverkningen av din produkt. Detta inkluderar eventuell galvanisering och pulverlackering. Därefter planerar vi in datum för leverans och installation.

4. Montering & överlämning

Våra kunniga montörer och installatörer inleder nu arbetet. När projektet är slutfört genomför vi en noggrann kontroll, visar hur allt fungerar och erbjuder utbildning för användningen. Om ni har fler planerade projekt, låt oss veta!